BlogΤαξιδιωτικός ΟδηγόςEllinair: Αποσκευές και χειραποσκευές

Ellinair: Αποσκευές και χειραποσκευές

Η Ellinair επιτρέπει δωρεάν χειραποσκευές έως 8 κιλά για όλους τους προορισμούς και τους ναύλους εισιτηρίων. Αυτό περιλαμβάνει χειραποσκευή και τσάντα.

Οι επιβάτες επιτρέπεται να μεταφέρουν υγρά σε ποσότητες που δεν υπερβαίνουν τα 100 ml ανά συσκευασία σε διαφανή, επανασφραγιζόμενη σακούλα.

Ιδρύθηκε το 2013 και εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, η Ellinair εκτελεί δρομολόγια εσωτερικού και εξωτερικού. Η αεροπορική εταιρεία πετά σε διεθνείς προορισμούς αναψυχής και συνδέει ελληνικές πόλεις με ρωσικά αεροδρόμια.

Επιτρεπόμενες αποσκευές

Η Ellinair προσέφερε στους επιβάτες της δωρεάν επιτρεπόμενες χειραποσκευές για όλους τους προορισμούς και τους ναύλους εισιτηρίων. Εκτός αυτού, οι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να μεταφέρουν ένα μικρό προσωπικό αντικείμενο που χωρούσε κάτω από το κάθισμα μπροστά τους. Ωστόσο, αυτή η τσάντα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 8 κιλά και οι διαστάσεις της πρέπει να είναι μικρότερες από 158 cm (62 ίντσες) όταν αθροίζονται.

Όσοι αγόρασαν την κατηγορία ναύλων GoLight δικαιούνταν μία χειραποσκευή για πτήσεις εσωτερικού και εξωτερικού, ενώ όσοι αγόρασαν κατηγορίες εισιτηρίων Flex ή Business πήραν δύο χειραποσκευές. Σε περίπτωση που ο επιβάτης υπερέβαινε το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό χειραποσκευών, έπρεπε να πληρώσει επιπλέον χρεώσεις αεροδρομίου για να φορτώσει τις επιπλέον αποσκευές στο αμπάρι του αεροσκάφους.

Οι χειραποσκευές περιορίζονται σε αντικείμενα όπως τσάντες, τσάντες φορητού υπολογιστή, χαρτοφύλακες και τσάντες φωτογραφικής μηχανής που πρέπει να χωρούν στους κάδους από πάνω ή κάτω από τα καθίσματα. Επιπλέον, δεν επιτρέπεται η μεταφορά αντικειμένων που θεωρούνται επικίνδυνα ή επικίνδυνα στο αεροπλάνο, όπως χημικά, αερολύματα και χρώματα.

Όριο αποσκευών Ellinair

Επιτρεπόμενος αριθμός αποσκευών ανά επιβάτη Μέγιστες διαστάσεις Μέγιστο βάρος Τιμή
Χειραποσκευή 1 55x40x20 εκ. 8 κιλά δωρεάν
Παραδοτέα αποσκευή Α/Α 158 εκ. 10, 20 ή 30 κιλά δωρεάν
Επιπλέον αποσκευές Α/Α 158 εκ. 32 κιλά 2€ ή 5€ το κιλό

Ελεγμένες αποσκευές

Η Ellinair προσφέρει σε κάθε επιβάτη τη δυνατότητα να μεταφέρει μία παραδοτέα αποσκευή με μέγιστο βάρος 32 κιλών για όλους τους προορισμούς και τους ναύλους. Κάθε επιβάτης μπορεί επίσης να φέρει μαζί του μια χειραποσκευή που δεν υπερβαίνει τα 10 κιλά χωρίς χρέωση.

Μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε επιπλέον παραδοτέες αποσκευές για την πτήση σας online, σε χαμηλότερη τιμή από την αγορά τους στο αεροδρόμιο. Λάβετε υπόψη ότι είναι δυνατή η αγορά επιπλέον αποσκευών έως και 48 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης σας.

Εάν ταξιδεύετε με μωρό ή παιδί, μπορείτε να έχετε ένα αναδιπλούμενο καρότσι ή βρεφικό κάθισμα στη χειραποσκευή σας. Ένα μικρό κατοικίδιο (σκύλοι, γάτες ή οικιακά πουλιά) επιτρέπεται σε κάθε αεροσκάφος υπό τον όρο ότι είναι περιορισμένο σε ειδικό κιβώτιο μεταφοράς και χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά σας. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ισχύουν χρεώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας.

Χειραποσκευές

Κάθε επιβάτης μπορεί να μεταφέρει μία χειραποσκευή σε πτήσεις της Ellinair, υπό τους περιορισμούς μεγέθους και βάρους. Αυτά τα όρια διαφέρουν μεταξύ των διαδρομών και καθορίζονται στον ιστότοπο της Ellinair.

Επιτρέπεται να μεταφέρετε υγρά σε δοχεία μέγιστου όγκου 1 λίτρου στη χειραποσκευή σας. Αυτά πρέπει να χωράνε σε μια διαφανή, επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα.

Μπορείτε επίσης να έχετε μαζί σας ένα προσωπικό αντικείμενο, όπως χαρτοφύλακα, τσάντα φωτογραφικής μηχανής ή μικρό χαρτοφυλάκιο. Αυτό θα πρέπει να χωράει στους κάδους ή κάτω από το κάθισμα μπροστά σας.

Όλες οι αποσκευές και τα αντικείμενα μεταφέρονται με δική σας ευθύνη και η Blue Air δεν ευθύνεται για ζημιά ή απώλεια των αντικειμένων στις χειραποσκευές σας, ακόμα κι αν αυτό συμβεί λόγω ακατάλληλης συσκευασίας ή χειρισμού.

Κατοικίδια

Ταξιδέψτε με τα κατοικίδιά σας στις πτήσεις της Ellinair, εφόσον συνοδεύονται από έγκυρα έγγραφα. Τα ζώα πρέπει να μεταφέρονται σε ειδικό κλουβί για κατοικίδια που αερίζεται καλά και στεγανό και δεν πρέπει να ζυγίζουν περισσότερο από 8 κιλά συμπεριλαμβανομένου του δοχείου. Το πολύ δύο κατοικίδια (γάτες ή σκύλοι) μπορούν να μεταφερθούν σε χειραποσκευές ανά επιβάτη.

Λάβετε υπόψη ότι τα ζώα πρέπει να συνοδεύονται από έγκυρα έγγραφα, συμπεριλαμβανομένων εμβολιασμού και πιστοποιητικών υγείας. Εάν το βάρος του κατοικίδιου ζώου σας και του δοχείου του υπερβαίνει τα 32 κιλά, θα πρέπει να γίνει κράτηση ως φορτίο.

Εάν ταξιδεύετε με σκύλο υπηρεσίας, η αεροπορική εταιρεία δεν χρεώνει τη μεταφορά του. Ωστόσο, ο σκύλος πρέπει να είναι τοποθετημένος σε κλουβί και να παραμένει υπό τον έλεγχό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης. Όλα τα άλλα κατοικίδια γίνονται δεκτά ως παραδοτέες αποσκευές ή φορτίο εάν συμμορφώνονται με όλες τις απαιτήσεις της χώρας προορισμού, έχουν έγκυρη άδεια από το AQCS και βρίσκονται σε μαλακό, αεριζόμενο, στεγανό δοχείο.

Subscribe και λάβε εκπτώσεις έως 60%
Car Rental Deals 300x250
Δημοφιλείς Προορισμοί
Δημοφιλείς Αεροπορικές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ