Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και οικονομικές πτήσεις

Φθηνά αεροπορικά εισιτήρια και οικονομικές πτήσεις.


Βρείτε τα φθηνότερα εισιτήρια. Εντελώς δωρεάν.

Αεροπορικά Εισιτήρια Προσφορές Τελευταίας Στιγμής ανά Πόλη

Βρείτε τις καλύτερες τιμές από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς όπως αεροπορικά εισιτήρια για Κρήτη, Μύκονο, Λονδίνο και Βερολίνο. Τελευταίες φθηνές πτήσεις σε γνωστούς προορισμούς.


Δημοφιλείς Αεροπορικές Εταιρίες

Μπορείτε να συγκρίνετε μέσα από μία τεράστια γκάμα αεροπορικών εταιριών σε παγκόσμια βάση. Δείτε τις πτήσεις και την αξιολόγηση της κάθε αεροπορικής, ώστε να γνωρίζετε τα θετικά και τα αρνητικά της εταιριάς που επιλέγετε για τον επόμενο προορισμό σας.

Ταξιδέψτε με Ασφάλεια. Μάθετε όλα τα Τελευταία Αεροπορικά Νέα.

Διαβάστε στο blog μας τα τελευταία νέα σχετικά με τις πτήσεις, τα αεροπορικα εισιτηρια και πως να κάνετε το επόμενο ταξίδι σας καλύτερο.

Πώς να βρείτε χαμηλού κόστους αεροπορικά εισιτήρια

Πρέπει να γνωρίζετε πως οι πτήσεις κάποιες φορές είναι ακριβές και η τιμή των αεροπορικών μπορεί να αυξηθεί γρήγορα. Αλλά μπορείτε να αποφύγετε να πληρώσετε πάρα πολλά χρησιμοποιώντας μερικές απλές τακτικές κατά την αναζήτηση εισιτηρίων. Πρώτον, μην κάνετε αναζήτηση μόνο στον ιστότοπο μιας αεροπορικής εταιρείας. Χρησιμοποιήστε την CheapFly που σας επιτρέπει να συγκρίνετε τιμές από πολλές αεροπορικές εταιρείες ταυτόχρονα. Αυτό σας εξοικονομεί χρόνο και σας επιτρέπει να βλέπετε τις καλύτερες διαθέσιμες προσφορές από όλες, όχι μόνο μερικές.

Αν αναζητάτε φθηνά αεροπορικά προσπαθείστε να είστε ευέλικτοι σχετικά με τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Οι τιμές των εισιτηρίων ποικίλλουν πολύ και όσο πιο άκαμπτα είναι τα σχέδιά σας, τόσο υψηλότερα θα είναι. Είναι απίθανο να βρείτε ένα φτηνό αεροπορικό εισιτήριο για το Παρίσι στα μέσα Αυγούστου ή το Λονδίνο κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, αλλά αν είστε διατεθειμένοι να πετάξετε σε διαφορετικές ώρες, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες.

Εάν μπορείτε, προσπαθήστε να κλείσετε εισιτήριο μετ’ επιστροφής αντί για πτήση απλής μετάβασης. Αυτό μπορεί να μην είναι πάντα δυνατό, αλλά όταν είναι, μπορεί να είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων. Οι αεροπορικές εταιρείες δίνουν συχνά εκπτώσεις σε ταξίδια μετ’ επιστροφής, ειδικά αν πουλάνε κενές θέσεις στο αεροπλάνο.

Αξίζεί να ελέγξετε τις τιμές τόσο για απευθείας όσο και για πτήσεις με ανταπόκριση, καθώς η διαφορά στην τιμή μπορεί να είναι σημαντική. Εάν μπορείτε να το κάνετε με προειδοποίηση λίγων ημερών, ίσως αξίζει να αλλάξετε από μια απευθείας πτήση σε μια πτήση με ανταπόκριση, ιδιαίτερα σε μεγάλες διεθνείς διαδρομές.

Γενικά, η Τρίτη, η Τετάρτη και η Πέμπτη τείνουν να είναι φθηνότερες για πτήσεις εσωτερικού, ενώ οι Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα είναι πιο ακριβά. Επίσης, η επιλογή να πετάξετε στα μέσα της εβδομάδας μπορεί να σας εξοικονομήσει ένα καλό ποσό στις διεθνείς πτήσεις, καθώς οι επαγγελματίες ταξιδιώτες τείνουν να είναι λιγότερο πρόθυμοι να ταξιδέψουν εκείνη την περίοδο.

Αεροπορικά Εισιτήρια προς Δημοφιλείς Προορισμούς

Φτηνά αεροπορικά εισιτήρια – Πού και πως θα βρω φτηνές πτήσεις;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχετε φθηνά αεροπορικά εισητήρια απλά χρειάζεστε μόνο λίγη ευελιξία! Για παράδειγμα, η πτήση προς Λονδίνο-Χίθροου αντί για Λονδίνο-Γκάτγουικ θα είναι συχνά φθηνότερη (και πολύ λιγότερο αγχωτική!). Ομοίως, μπορείτε να κάνετε μια ευκαιρία για τα αεροπορικά εισιτήρια σας κάνοντας κράτηση για μεγαλύτερο χρόνο σύνδεσης – αρκεί να είστε χαρούμενοι να ταξιδέψετε μόνο με μια χειραποσκευή. Μπορείτε επίσης να βρείτε φθηνά αεροπορικά εισιτήρια κάνοντας αναζήτηση από – και από – άλλες πόλεις στην περιοχή προορισμού σας, όπως το Άμστερνταμ ή το Δουβλίνο.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε τους ναύλους της «κρυφής πόλης». Ορισμένες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν χαμηλούς ναύλους που είναι φαινομενικά πολύ φθηνοί, αλλά στη συνέχεια σας χρεώνουν για αποσκευές, επιλογή θέσεων και φαγητό στο αεροπλάνο. Αυτές οι χρεώσεις μπορούν πραγματικά να αθροιστούν, επομένως ελέγχετε πάντα προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Μερικές φορές μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες αναζητώντας μεμονωμένες θέσεις αντί για ολόκληρες πτήσεις. Για παράδειγμα, εάν ταξιδεύετε ως τετραμελής οικογένεια και κάνετε κράτηση μέσω OTA, ενδέχεται να σας δείχνουν μόνο τιμές για ολόκληρο το εισιτήριο – όχι για τέσσερις ξεχωριστές θέσεις. Αναζητώντας μεμονωμένες θέσεις, μερικές φορές μπορείτε να βρείτε φθηνότερες επιλογές εάν υπάρχει φθηνότερο ναύλο στην ίδια κατηγορία αλλά σε διαφορετική ημερομηνία.

Αεροπορικά Εισιτήρια από Δημοφιλείς Προορισμούς

Πώς να κάνετε κράτηση για φθηνά αεροπορικά εισιτήρια

Αν είστε ευέλικτοι τόσο στις ημερομηνίες όσο και στους προορισμούς σας μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα. Διαφορετικές ημέρες της εβδομάδας, ακόμη και ώρες της ημέρας, τείνουν να είναι φθηνότερες για κάθε προορισμό – επομένως, αν είστε έτοιμοι να αλλάξετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας (ή να τις αφήσετε ως έχουν), μπορείτε να βρείτε πολλές προσφορές. Ο ιστότοπος μας CheapFly διαθέτει εύχρηστα συστήματα κρατήσεων με προβολή ημερολογίου που σας δείχνουν πότε οι ναύλοι είναι στο χαμηλότερο επίπεδο, ώστε να μπορείτε να εντοπίζετε εύκολα τις ημέρες προσφοράς.

Μια ακόμη συμβουλή είναι να αναζητήσετε αεροπορικά εισιτήρια από άλλα κοντινά αεροδρόμια προς τον προορισμό σας. Για παράδειγμα, η πόλη της Νέας Υόρκης διαθέτει JFK και La Guardia, τα οποία είναι συχνά φθηνότερα από το να πετάξεις στο κέντρο της πόλης. Ομοίως, σκεφτείτε να προσθέσετε μια ενδιάμεση στάση στο ταξίδι σας, εάν οι τιμές είναι καλές για αυτό.

Αεροπορικά Εισιτήρια σε Ελλάδα και Εξωτερικό

Από την απόλαυση της νόστιμης φέτας μέχρι την περιπλάνηση στα αρχαία, η Ελλάδα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε πολλές χαμηλού κόστους αεροπορικά εισιτήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό, αν ξέρετε πού να ψάξετε.

Η καλύτερη περίοδος για να κλείσετε φτηνά αεροπορικά στην Ελλάδα είναι το φθινόπωρο και το χειμώνα, όταν οι τιμές είναι γενικά πολύ χαμηλότερες από ό,τι είναι κατά την περίοδο αιχμής του καλοκαιριού. Αυτό είναι επίσης όταν θα έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε εκπτώσεις σε ξενοδοχεία και άλλα πράγματα να κάνετε στην Ελλάδα.

Οι κριτικές αεροπορικών εταιρειών της CheapFly.gr μπορούν να σας δώσουν μια ιδέα για το ποιες αεροπορικές εταιρείες έχουν το καλύτερο ιστορικό για τις έγκαιρες αφίξεις και άλλους παράγοντες που έχουν σημασία για εσάς.