Αεροπορικές ΕταιρείεςBlue Air: Πτήσεις, αεροπορικά εισιτήρια και αξιολόγηση

Blue Air: Πτήσεις, αεροπορικά εισιτήρια και αξιολόγηση

Greece
clear sky
25 ° C
25.1 °
25 °
46 %
1.1kmh
0 %
Δε
33 °
Τρ
34 °
Τε
35 °
Πε
35 °
Πα
33 °
Subscribe και λάβε εκπτώσεις έως 60%
Car Rental Deals 300x250
Νέοι Προορισμοί

Αναζητάτε πτήσεις Blue Air; Σας βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές Blue Air αεροπορικά εισιτήρια. Επιλέξτε πτήσεις στους πιο δημοφιλής προορισμούς με την αεροπορική εταιρειά που θέλετε. Μάθετε ότι χρειάζεται και δείτε την αξιολόγηση της CheapFly.gr για το check-in, την άνεση θέσεων, το φαγητό, το πλήρωμα και την εξυπηρέτηση πελατών της κάθε αεροπορικής εταιρείας.
ΚατεύθυνσηΒρείτε εισιτήρια
ΛονδίνοΒουκουρέστιΒρείτε εισιτήρια
ΒουκουρέστιΛάρνακαΒρείτε εισιτήρια
ΒουκουρέστιΛονδίνοΒρείτε εισιτήρια
ΒουκουρέστιΜιλάνοΒρείτε εισιτήρια
Τελ Αβίβ-ΓιάφοΒουκουρέστιΒρείτε εισιτήρια

Η Blueair χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος HEPASilent για την αφαίρεση κοινών αλλεργιογόνων και ρύπων που βλάπτουν τους πνεύμονες, όπως σκόνη, γύρη, σπόρια μούχλας, τρίχωμα κατοικίδιων, καπνό, ιούς και βακτήρια. Προσφέρουν επίσης αθόρυβη λειτουργία και ενεργειακή απόδοση.

Τα μέσα φίλτρου HEPAsilent χρησιμοποιούν μη τοξικό πολυπροπυλένιο το οποίο προσανατολίζεται σε ηλεκτρικό πεδίο, παγιδεύοντας φορτισμένα σωματίδια.

Πώς να βρείτε φθηνές πτήσεις της Blue Air

Η Blue Air είναι μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσφέρει πτήσεις σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Η εταιρεία εδρεύει στο Βουκουρέστι και λειτουργεί εκτός του αεροδρομίου Henri Coandă (OTP). Η αεροπορική εταιρεία δεν ήταν μέρος κάποιας μεγάλης αεροπορικής συμμαχίας, αλλά είχε συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με πολλές αεροπορικές εταιρείες.

Με τη βοήθεια του Skyscanner, είναι εύκολο να βρείτε φτηνές πτήσεις της Blue Air. Ο ιστότοπος επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν πτήσεις της Blue Air με βάση τις ημερομηνίες και τις προτιμήσεις τους. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης ειδοποιήσεις τιμών για να ενημερώνει τους ταξιδιώτες πότε πέφτουν ή αυξάνονται οι τιμές των πτήσεων. Επιπλέον, ο ιστότοπος διαθέτει ένα εργαλείο ολόκληρου μήνα που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να αναζητούν τις φθηνότερες ημέρες για να πετάξουν σε συγκεκριμένους προορισμούς.

Εκτός από την εύρεση φτηνών πτήσεων της Blue Air, οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να ελέγξουν τις προσφορές ξενοδοχείων και τις επιλογές ενοικίασης αυτοκινήτων στην CheapFly. Ο ιστότοπος μας διαθέτει επίσης μια σειρά από άλλα ταξιδιωτικά εργαλεία, συμπεριλαμβανομένου ενός ανιχνευτή τιμών ξενοδοχείου και ενός σχεδιαστή ταξιδιού. Επιπλέον, η ιστοσελίδα προσφέρει ταξιδιωτική ασφάλιση που προστατεύει τους ταξιδιώτες από απρόβλεπτες δαπάνες. Για παράδειγμα, η ασφάλιση καλύπτει το κόστος των ξενοδοχείων σε περίπτωση ακύρωσης δωματίου ή καθυστερήσεων.

Πτήσεις Blue Air: Συχνές ερωτήσεις

Οι πιο συχνές αεροπορικές διαδρομές που πετάει η Blue Air

Η Blue Air εξυπηρετούσε μεγάλο αριθμό προορισμών σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων πολλών μεγάλων διεθνών αεροδρομίων. Ο κύριος κόμβος της αεροπορικής εταιρείας βρισκόταν στο αεροδρόμιο Henri Coanda (OTP) του Βουκουρεστίου και πρόσφερε ένα ευρύ φάσμα πτήσεων μικρών και μεσαίων αποστάσεων προς ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Εκτός από την προσφορά ποικίλων κατηγοριών ναύλων, η Blue Air προσέφερε επίσης μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες επί του σκάφους. Για παράδειγμα, οι επιβάτες θα μπορούσαν να επιλέξουν να αναβαθμίσουν το Economy εισιτήριό τους σε «Economy Premium», το οποίο περιλάμβανε ένα κάθισμα που είχε σχεδιαστεί για να βελτιστοποιήσει τη χαλάρωση και περιλάμβανε ανακλινόμενη πλάτη. Εναλλακτικά, οι επιβάτες θα μπορούσαν να αγοράσουν σνακ και ποτά στην πτήση.

Ο πιο δημοφιλής προορισμός της Blue Air ήταν το Βουκουρέστι, από όπου η αεροπορική εταιρεία προσέφερε δεκάδες καθημερινές αναχωρήσεις. Η αεροπορική εταιρεία πετά επίσης σε διάφορους προορισμούς εσωτερικού, όπως το Cluj-Napoca και το Iasi. Επιπλέον, η Blue Air προσφέρει μια σειρά από δρομολόγια προς την Ιταλία, με τα δύο μεγαλύτερα δρομολόγια της αεροπορικής εταιρείας να είναι το Βουκουρέστι προς το Λονδίνο (με πτήσεις 12 εβδομαδιαίως) και το Τορίνο προς την Κατάνια και τη Λαμέτζια Τέρμε (πτήσεις καθημερινά). Αυτά τα δρομολόγια εξυπηρετούνται επίσης από οικονομικές αεροπορικές εταιρείες όπως η Wizz Air και η TAROM.

Οι φθηνότερες πτήσεις της Blue Air

Ως αερομεταφορέας χαμηλού κόστους, η Blue Air προσέφερε μόνο θέσεις Οικονομικής θέσης. Ωστόσο, οι επιβάτες θα μπορούσαν να αγοράσουν αναβαθμίσεις ναύλων για να αναβαθμίσουν την εμπειρία εν πλω. Οι αναβαθμίσεις ναύλων περιελάμβαναν Light, Classic και Economy Premium.

Η αεροπορική εταιρεία είχε το κέντρο της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Henri Coanda του Βουκουρεστίου και εξυπηρετούσε κυρίως προορισμούς στην Ευρώπη. Πέταξε επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Σουηδία. Η αεροπορική εταιρεία δεν ήταν μέρος καμίας αεροπορικής συμμαχίας, αλλά είχε μια σειρά συμφωνιών κοινής χρήσης κωδικών με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Στο απόγειο της επιτυχίας της, η εταιρεία εκτελούσε περισσότερες από 2 εκατομμύρια πτήσεις ετησίως. Δυστυχώς, η παγκόσμια οικονομική κρίση ήταν ένα σημαντικό πλήγμα για την αεροπορική εταιρεία και δεν ανέκαμψε ποτέ πλήρως.

Είναι αδύνατο να πούμε με βεβαιότητα τι προκάλεσε τον θάνατο της Blue Air, αλλά είναι πιθανό ότι ένας συνδυασμός παραγόντων οδήγησε στην πτώση της. Για παράδειγμα, η αεροπορική εταιρεία πήρε κακές επιχειρηματικές αποφάσεις και συσσώρευσε πάρα πολλά χρέη. Αντιμετώπιζε επίσης έντονο ανταγωνισμό από την TAROM, την εθνική αεροπορική εταιρεία της Ρουμανίας. Επιπλέον, η απόφαση της εταιρείας να μισθώσει αντί να αγοράσει νέα αεροσκάφη ήταν πιθανότατα παράγοντας της πτώσης της.

Μέσο κόστος απευθείας πτήσεων της Blue Air

Η Blue Air ήταν μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους που προσέφερε μια ποικιλία πτήσεων σε προορισμούς σε όλη την Ευρώπη. Ο κύριος κόμβος του ήταν στο αεροδρόμιο Henri Coanda του Βουκουρεστίου και εξυπηρετούσε περισσότερους από 50 προορισμούς σε 17 χώρες. Η Blue Air δεν ήταν μέλος μιας αεροπορικής συμμαχίας, αλλά είχε μια σειρά από συμφωνίες κοινής χρήσης κωδικών με άλλες αεροπορικές εταιρείες.

Ως οικονομικός αερομεταφορέας, η Blue Air δεν πρόσφερε καμπίνα Business Class. Ωστόσο, διέθετε μια επιλογή ναύλου Economy Premium που πρόσφερε στους επιβάτες μια πιο άνετη θέση και άλλες ανέσεις. Η Blue Air προσέφερε επίσης μια ποικιλία από σνακ και ποτά κατά την πτήση, συμπεριλαμβανομένων δωρεάν γλυκών και ποτών σε ορισμένες διαδρομές.

Η απόφαση της Blue Air να αναστείλει τις πτήσεις ήταν αποτέλεσμα διαφωνίας με τη ρουμανική κυβέρνηση για απλήρωτο χρέος. Η αεροπορική εταιρεία κατηγόρησε τις «ανεύθυνες δηλώσεις και ενέργειες» της κυβέρνησης για τον αποκλεισμό των λογαριασμών της, γεγονός που οδήγησε σε απώλεια της εμπιστοσύνης των επιβατών και αυξημένη πίεση από τους προμηθευτές. Λέει επίσης ότι το πάγωμα των λογαριασμών της έχει μπλοκάρει τις συνομιλίες με πιθανούς επενδυτές. Η αεροπορική εταιρεία ελπίζει να επαναλάβει τις πτήσεις το συντομότερο δυνατό.

Μέσο κόστος πτήσεων μετ’ επιστροφής της Blue Air

Η αεροπορική εταιρεία προσέφερε μια ποικιλία επιλογών πτήσεων, συμπεριλαμβανομένων των Economy, Comfort και Business. Η Blue Air δεσμεύτηκε να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτή τιμή.

Η Blue Air προσφέρει επίσης περιορισμένο αριθμό συμφωνιών κοινής χρήσης κωδικών με άλλες αεροπορικές εταιρείες. Αυτά επιτρέπουν στους επιβάτες να κάνουν κράτηση πτήσεων με την αγαπημένη τους αεροπορική εταιρεία, ενώ κερδίζουν ανταμοιβές προγράμματος επιβράβευσης. Ο χάρτης διαδρομών της Blue Air είναι αρκετά εκτενής, καλύπτοντας σχεδόν κάθε μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ακόμη και συνδέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Blue Air είναι μέλος της συμμαχίας SkyTeam. Ο στόλος της περιλαμβάνει αεροσκάφη Boeing 737-800. Τα καθίσματα της οικονομικής θέσης είναι άνετα και προσφέρουν άφθονο χώρο για τα πόδια. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και μουσική στην προσωπική τους συσκευή. Η εταιρεία έχει διαπιστευθεί από το Better Business Bureau (BBB) ​​και έχει πάνω από 2.000 θετικές κριτικές στο ReviewMeta. Η εταιρεία έχει επίσης μια εξαιρετική πολιτική επιστροφής και εγγύησης. Οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους χωρίς χρέωση και, αν το κάνουν, λαμβάνουν την πλήρη αξία του εισιτηρίου τους ως πίστωση ταξιδιού.

Αξιολόγηση Αεροπορικής

Check-in & Επιβίβαση
Άνεση Θέσης
Φαγητό & Ποτό
Πλήρωμα
Εξυπηρέτηση Πελατών

Φθηνές Πτήσεις σε Δημοφιλείς Προορισμούς

Δημοφιλείς Αεροπορικές Εταιρείες

* Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικά αεροπορικά εισιτήρια, ισχύουν ανά άτομο και περιλαμβάνουν όλους τους φόρους και τις χρεώσεις σε EUR. Η CheapFly.gr προσπαθεί πάντα να έχει ακριβείς τιμές, αλλά δεν υπάρχει εγγύηση για τις τιμές. Ο λόγος είναι ο εξής: Η CheapFly.gr δεν είναι πωλητής - και γι'αυτό δεν ορίζει η ίδια τις τιμές, δεν μπορεί να εγγυηθεί τις προσφορές που παρέχουν οι συνεργάτες της.

Συλλογή δεδομένων πτήσεων για εσάς: Η CheapFly.gr σας δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνετε εύκολα και γρήγορα αποτελέσματα από εκατοντάδες ταξιδιωτικές σελίδες ταυτόχρονα. Επομένως, η CheapFly.gr είναι μια μηχανή αναζήτησης και δεν μπορούμε να σας εγγυηθούμε τις εμφανιζόμενες τιμές.

Γιατί οι τιμές δεν είναι πάντα 100% ακριβείς; - Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων, των ξενοδοχείων και των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων αλλάζουν συχνά. Ακόμα, πολλά άτομα μπορεί να προσπαθούν να αγοράσουν την ίδια προσφορά ταυτόχρονα. Συνεπώς, ενδέχεται ορισμένες φορές να μην είναι πλέον διαθέσιμες οι τιμές που θέλατε να πληρώσετε. Παρόλο που η CheapFly.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί για τις τιμές, προσπαθούμε πάντα να ενημερώνουμε τους χρήστες μας παρέχοντάς τους τα τωρινά δεδομένα τιμολόγησης και διαθεσιμότητας.

Η Blueair χρησιμοποιεί πατενταρισμένη τεχνολογία φιλτραρίσματος HEPASilent για την αφαίρεση κοινών αλλεργιογόνων και ρύπων που βλάπτουν τους πνεύμονες, όπως σκόνη, γύρη, σπόρια μούχλας, τρίχωμα κατοικίδιων, καπνό, ιούς και βακτήρια. Προσφέρουν επίσης αθόρυβη λειτουργία και ενεργειακή απόδοση. Τα μέσα φίλτρου HEPAsilent χρησιμοποιούν μη τοξικό πολυπροπυλένιο το οποίο...Blue Air: Πτήσεις, αεροπορικά εισιτήρια και αξιολόγηση