BlogΤαξιδιωτικός ΟδηγόςEasyJet: Αποσκευές και χειραποσκευές

EasyJet: Αποσκευές και χειραποσκευές

Όπως και πολλές άλλες αεροπορικές εταιρείες η easyJet έχει αυστηρούς κανόνες σχετικά με το μέγεθος και το βάρος των αποσκευών. Επιτρέπεται σε όλους να φέρουν δωρεάν μια μικρή καμπίνα τσάντα, η οποία πρέπει να έχει μέγιστο μέγεθος 45 x 36 x 20 cm, συμπεριλαμβανομένων των λαβών και των τροχών και πρέπει να χωράει κάτω από το μπροστινό κάθισμα.

Χειραποσκευή easyJet

Σε όλους τους επιβάτες της easyJet επιτρέπεται μία χειραποσκευή με το εισιτήριό τους, επομένως είναι σημαντικό να έχουν μια καλή τσάντα που να ταιριάζει με τους κανόνες της αεροπορικής εταιρείας. Αυτά είναι αρκετά αυστηρά και αν η τσάντα σας είναι πολύ μεγάλη, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον στο αεροδρόμιο.

Στο πλαίσιο των νέων κανόνων για τις χειραποσκευές, επιτρέπεται στους πελάτες μια μικρή καμπίνα τσάντα με μέγιστο μέγεθος 45 x 36 x 20 cm, η οποία πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά τους. Εάν η τσάντα καμπίνας σας υπερβαίνει αυτές τις διαστάσεις όταν επαληθευτεί με το Sizer Cabin Bag στην πύλη, θα σταλεί στο αμπάρι και θα χρεωθείτε με ένα τέλος Gate Bag PS48.

Επιπλέον, μπορείτε να φέρετε ένα προσωπικό αντικείμενο, όπως πορτοφόλι, χαρτοφύλακα, σακίδιο πλάτης ή χαρτοφύλακα που δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 14″ Υ x 18″ Π x 8″ Β. Αυτές οι τσάντες είναι ιδανικές για να μεγιστοποιήσετε τις ελεύθερες χειραποσκευές σας και να αποφύγετε επιπλέον χρεώσεις στο αεροδρόμιο.

Πόσο κοστίζει η βαλίτσα στην easyJet – Διαστάσεις και τιμές

Βάρος αποσκευής Τιμή Online Τιμή στο αεροδρόμιο
15 κιλά Από 8.99 € Μη διαθέσιμο
23 κιλά Από 11.99 € 58 €

Τσάντα καμπίνας easyJet

Όλοι οι επιβάτες, συμπεριλαμβανομένων των βρεφών, επιτρέπεται να φέρουν δωρεάν μία μικρή τσάντα καμπίνας. Θα πρέπει να είναι το πολύ 45 x 36 x 20 cm (συμπεριλαμβανομένων τυχόν λαβών ή τροχών) και πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά σας στο αεροπλάνο.

Οι επισκέπτες που κάνουν κράτηση για κάθισμα στο μπροστινό μέρος ή για επιπλέον πόδι ή όσοι πετούν με κάρτες easyJet Plus, μπορούν να πάρουν μια επιπλέον μεγαλύτερη τσάντα στο σκάφος εκτός από τη δωρεάν μικρότερη τσάντα καμπίνας. Το μέγεθος αυτής της δεύτερης τσάντας περιορίζεται στα 56 x 45 x 25 cm και πρέπει επίσης να χωράει στα ντουλάπια του αεροπλάνου.

Εάν η καμπίνα σας είναι πολύ μεγάλη για να χωρέσει στα ντουλάπια, θα ταξινομηθεί ως παραδιδόμενη αποσκευή και θα χρειαστεί να πληρώσετε ξεχωριστό τέλος αποσκευών για αυτήν. Αυτό μπορεί να αγοραστεί ηλεκτρονικά σε αυξήσεις των 3 κιλών έως το μέγιστο των 32 κιλών ανά επιβάτη.

Ελεγμένες αποσκευές easyJet

Εάν φέρνετε περισσότερες από μία αποσκευές καμπίνας ή μια τσάντα που υπερβαίνει τα μέγιστα όρια μεγέθους, η easyJet προσφέρει την επιλογή να πληρώσετε στο διαδίκτυο ή στο αεροδρόμιο για να τις κάνετε check in. Ωστόσο, ενθαρρύνει τους επιβάτες να κάνουν κράτηση για όλες τις πρόσθετες αποσκευές εκ των προτέρων , το οποίο είναι σημαντικά φθηνότερο.

Κάθε επιβάτης έχει μια δωρεάν αποζημίωση μιας τυπικής τσάντας που μπορεί να ζυγίζει έως και 23 κιλά. Οι επιβάτες που έχουν αγοράσει ένα μπροστινό κάθισμα ή ένα επιπλέον κάθισμα για τα πόδια ή έχουν προσθέσει μια μεγάλη τσάντα καμπίνας στην κράτησή τους μπορούν επίσης να φέρουν στο σκάφος μια επιπλέον μεγαλύτερη τσάντα.

Για όσους μεταφέρουν ογκώδη ή βαριά αντικείμενα, η easyJet σάς επιτρέπει να αγοράζετε επιπλέον κιλά online σε αυξήσεις των 3 κιλών. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε στο αεροδρόμιο, αν και θα αντιμετωπίσετε υψηλότερη χρέωση. Εάν χρειάζεται να μεταφέρετε αθλητικό εξοπλισμό, όπως μπαστούνια γκολφ, σκι ή σνόουμπορντ, η easyJet έχει μια ειδική υπηρεσία που θα το κάνει με χρέωση.

Επιτρεπόμενες αποσκευές easyJet

Όπως πολλές αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους, η easyJet έχει αυστηρές πολιτικές επιτρεπόμενων αποσκευών. Αυτά μπορεί να οδηγήσουν σε ακριβά τέλη αποσκευών, εάν υπερβείτε τα όριά τους. Συνιστάται να προγραμματίσετε εκ των προτέρων και να ετοιμάσετε ελαφριά συσκευασία. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την παγκόσμια υπηρεσία παράδοσης αποσκευών από πόρτα σε πόρτα, η οποία μπορεί να είναι φθηνότερη από τον έλεγχο των αποσκευών.

Οι επιβάτες οικονομικής θέσης λαμβάνουν 30 κιλά παραδιδόμενων αποσκευών, ενώ οι πελάτες premium και business class επιτρέπονται 40 κιλά. Καμία σακούλα δεν μπορεί να ζυγίζει περισσότερο από 32 κιλά και οι συνολικές διαστάσεις κάθε τεμαχίου δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 158 cm. Τα βρέφη που ταξιδεύουν στην αγκαλιά του γονέα τους λαμβάνουν επίδομα καμπίνας ίσο με το όριο των ενηλίκων. Οι πελάτες Flexi, Upfront και Extra Legroom μπορούν να φέρουν μια επιπλέον τσάντα κάτω από το κάθισμα, αλλά πρέπει να είναι αρκετά μικρή ώστε να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά τους. Οι υπερμεγέθεις ή υπέρβαρες αποσκευές θα χρεώνονται με επιπλέον χρέωση αποσκευών, ανάλογα με το βάρος και τον προορισμό. Αυτό μπορεί να κυμαίνεται από 40 έως 160 £ ανά 5 κιλά.

Subscribe και λάβε εκπτώσεις έως 60%
Δημοφιλείς Προορισμοί
Δημοφιλείς Αεροπορικές

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ